Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Megmossuk a gyümölcsöket. A körtét felkockázzuk. Meglocsoljuk a fél citrom levével, hogy ne barnuljon meg. Leszemezzük a szőlőt és a gyümölcsöket lazán összekeverjük. Ráreszeljük a citrom héját is.
Az evőkanál mézzel elkeverjük. Forró csokival leöntve, szinte azonnal tálalhatjuk.
Forró csoki:
1,5 liter vizet felforralunk 15 dkg cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. 2 ek. kukoricalisztet enyhén megpirítjuk és beleöntjük folytonos keverés mellett a forrásban lévő szirupba. Kakaót, vagy karobport kevés vízben elkeverjük, ezt is a forró masszába öntjük. Folytonos keverés mellet még pár percig főzzük. Leszűrjük, hogy ne legyen csomós. Legvégén vaníliás cukorral ízesíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom desszert!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nemarika
2013.11.08 19:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
körtét felkockázzuk, gyümölcsöket lazán, citrom héját, evőkanál mézzel, forrásban lévő, forró masszába, kukoricalisztet, összekeverjük, szegfűszeggel, gyümölcsöket, Meglocsoljuk, felkockázzuk, felforralunk, ízesíthetjük, gyümölcsöket, megpirítjuk, Leszemezzük, Ráreszeljük, tálalhatjuk, elkeverjük, beleöntjük, elkeverjük, forrásban, folytonos, Folytonos, barnuljon, karobport, Megmossuk, Leszűrjük, fahéjjal, csokival, csokival, körte, fürt fehér szőlő, evőkanál, Forró csokival leöntve,
|
|
|
|
|